Wie is shiba?

Woef! Ik ben Shiba een Shiba inu dame (teefje) van 2,,5 jaar oud. Mijn voorouders komen uit Japan, maar ik ben zelf in Nederland geboren. 

Mijn hobby's zijn lange wandelingen maken met mijn baasjes, achter vogels aan rennen en lekker spelen met andere hondenvriendjes en vriendinnetjes. Soms kan ik ook lekker lui zijn en erg lang slapen. Meestal slaap ik lekker als mijn baasjes weg zijn, want dan heb ik eindelijk even rust. Het liefste slaap ik dan op de bank (mijn baasjes kunnen er dan toch niks van zeggen) of in mijn donut mand. Mijn donut mand staat bij het raam, zodat ik lekker naar buiten kan kijken en alles goed in de gaten kan houden. Dit doe ik graag want ik ben erg nieuwsgierig.

 

Soms komen er ineens gekke beesten met van die lange staarten mijn tuin binnen gelopen en dat is natuurlijk niet de bedoeling, want mijn tuin is mijn tuin en van niemand anders! Dan ga ik heel hard blaffen, zodat ze schrikken en snel weg rennen of soms zelfs over de schutting heen springen.

Wat die gekke beesten komen doen weet ik nog steeds niet, ik weet alleen wel dat het mijn tuin is en dat het leuk is om ze te laten schrikken. Verder ben ik heel lief hoor. 


Als ik zin heb kan ik heel goed luisteren, maar vind het soms ook erg leuk om te doen alsof ik mijn baasjes niet begrijp. Mijn baasjes kunnen mij dan alsnog omkopen met koekjes en botjes, want daarvoor doe ik alles!

 

Ik ben eigenlijk nooit ergens bang voor, maar vind soms auto's, scooters en fietsers een heel klein beetje spannend.

 

Tijdens mijn avonturen met mijn baasjes krijgen zij erg vaak de vraag of ik een hond of een vos ben, eerst vond ik dit wel raar maar ben er inmiddels wel aan gewend geraakt. Ik geniet volop van alle aandacht die ik krijg als ik op avontuur ben. 

 

Wil je ook mijn avonturen volgen? wordt dan mijn vriendje op Instagram!  Mijn account is: @shiba.theshibainu     


Wie is Aiki?

Aiki is geboren op 24 januari 2022 en is de dochter van Shiba.

Het verhaal achter de Kwispelbox?

Kan je ook niet normaal de boodschappentas neerzetten als je thuiskomt van de supermarkt?

 

Of wordt er bij jullie ook altijd een wedstrijdje gedaan tussen jou en je viervoeter wie als eerste het pakketje mag aannemen van de bezorger?

 

Dit is bij ons zeker het geval. Shiba is niet meer te houden op het moment dat de deurbel gaat en er pakketjes voor haar binnen komen of als ze maar denkt dat de pakketjes voor haar zouden kunnen zijn (helaas voor Shiba is dit niet altijd het geval. Al scheelt het niet veel).

 

Shiba is niet de enige die hier enorm van geniet ook wij worden helemaal vrolijk van het moment dat ze kwispelend door het huis heen rent en vervolgens trots één voor één al haar nieuwe aanwinsten aan ons komt showen.

 

Dit is dan ook precies de reden dat wij op het idee zijn gekomen om dit leuke en bijzondere moment te willen delen met andere hondenvriendjes en hun baasjes en zo is Shiba's Kwispelbox ontstaan! 


Wie zijn wij?

Wij (Romy en Arno) zijn de blije en trotse baasjes van Shiba en Aiki en de oprichters van Shiba's Kwispelbox.

 

Shiba's Kwispelbox Oprichter
Shiba's Kwispelbox Oprichter